In  Tips

Sommer brun step-by-step: Første gang til selvbruneren?

By Simon | Comments: 0 | 9. februar 2017

1. FORBEREDELSE SKABER RESULTAT!

Uanset hvilket produkt du køber, om vi snakker selvbruner i den billige ende eller den dyreste du finder på solbrun.dk så vil forberedelserne være det vigtigste, du kan gøre.

24 timer før du skal bruge din selvbruner, burde du barbere og eller vokse din krop og ansigt og derefter eksfoliere din krop med en god body scrup. Vær særlig opmærksom på de tørreste steder på din krop. Såsom albuer, knæ og fødder.

2. PÅFØR I ZONER

Tricket er, at dele din krop op i “zoner”, og smører eller spraye kroppen i én zone af gangen. Start med dit ansigt og arbejd dig ned over din nakke, dine ame, maven, benene også slut af med dine hænder og fødder.

3. HUSK HANDSKEN 😉

For at gøre farven du påfører så jævn og flot som muligt, brug en handske!  Handsken kan bruges til lotions, mousse og spray. Spray eller hæld selvbruneren direkte på handsken og så direkte på huden.

4. TIDEN BESTEMMER NUANCEN.

For en mørk glød, behold farven på i 10-12 timer, eventuelt sov med det natten over. For en lysere glød, behold farven på i 5-6 timer.

5. HUSK NU AT PASSE PÅ KULØREN.

Efterbehandlingen er næsten ligeså vigtig som forberedelserne.
Fugt huden dagligt vil forlænge varighed for farven og eksfolier huden hver 3 til 4 dag, der vil sikre at din kulør vill fade ud jævnt over hele kroppen.

 

Simons ynglings produkter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.