In  Tips

Sådan lindrer du din hud efter en solskoldning

By Simon | Comments: 0 | 8. februar 2017

Fordi du planlagde helt sikkert ikke, at blive rød som en tomat <3

1. UNDGÅ IKKE BRUSEREN… TAG KOLDE BADE.

Jeg ved det godt, et brusebad kan føles frygteligt og meget smertefuldt, når først man er solbrændt. Hvis du alligevel får dig slæbt ind i bruseren så tag et iskoldt bad, så vil din hud føles meget bedre. Hvis du har en bruser hvor du kan justere på vandtrykket, så gør det så blidt som muligt!

2. FUGT! FUGT! FUGT! (BEHØVER JEG SIGE MERE??)

Før du smører dig ind i din normale fugtighedscreme, husk at tjekke flasken. Hvis din creme indeholder salicylsyre, så bruges den til at bekæmpe ACNE og vil derfor gøre utroligt ondt og svie ved påførelsen.

Stol på mig, da jeg var solbrændt så brugte jeg EAD Aftersun lotion, en billig men meget effektiv aftersun lotion, der er utroligt fugtgivende og lindrende.

(Kan bestilles i vores webshop til 35 kr.)

 

Eller et lidt dyrere men et MEGET bedre produkt, der også har den dejligste duft 🙂

Et produkt fra Clarins der er ultra fugtgivende, med ekstrakter af solsikke og Mimosa tenuiflora: Lindrer og genopbygger huden. (Kan bestilles i vores webshop til 221 kr.)

3. ALDRIG, JEG MENER ALDRIG BRUG VASELINE.

Da jeg første gang var rigtigt solbrændt, var mine første indskydelse at selvfølgeligt måtte Vaseline være mit bedste bud! MEN det var en begynderfejl, da vaseline er så tykt som det er så lukker det varmen inde og kan derfor ikke slippe væk fra din krop. Også virker det reflekterende og giver dig endnu mere farve, og det er ikke lige det vi behøver i dette tilfælde.

4. KLÆD DIG MED DIT MEST LØSE TØJ.

Husk på, din hud er allerede overfølsom i denne tid. Hvis du tager dit stramme tøj på kan du risikere at få varme udslæt på kroppen. Det ville ikke være rart, så tag dog bare det løse tøj på.

5. FØLER DU DIG KREATIV? PRØV ET AF DISSE TRICKS 😉

Har du ikke et af vores produkter i nærheden, prøv disse produkter.

Te poser: Brev te, lad brevet køle af og så pres brevet imod din hud, det kolde og fugtige te brev giver en lindrende og kølende fornemmelse.

Skummetmælk: Fugt en klud med mælk og tryk den mod din hud. Mælkeproteinerne hjælper det brændte med at helbrede.

Og, havregryn?: Tilsyneladende, blot ved at tilføje nogle havregryn til dit bad, hjælper det dig med at lindre det brændte.

6. ALTID BRUG SOLCREME. OGSÅ EFTER DU ER BRÆNDT.

Min hudlæge anbefalede Daylong Extreme spf 25 eller 50, men det er en rimeligt dyr solcreme. (denne solcreme kan købes til 190 kr)

Er du på student budget eller ønsker du ikke at bruge så mange penge på solcreme, (ligesom mig), ingen skam mine venner! Jeg bruge EAD solcreme faktor 30. (Kan købes til kun 39 kr)

 

Måske du er faldet i søvn i solen, du har drukket lidt for meget og ligger på stranden og har glemt at bruge nok solcreme? Det sker for os alle 😉

Måske du kan svare på disse spørgsmål, i en kommentar nedenfor:

Hvad er det værste tilfælde af solbrændthed du har haft?

Hvordan fik du det til at heale og lindre?

Har du brugt mine tips til noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.