Hyppigt stillede spørgsmål

Hvad koster levering?

Levering til nærmeste pakkeshop koster fast 35 kr, men bestiller du for over 300 kr får du pakken leveret til nærmeste pakkeshop helt gratis.

En gratis gave??

Ja du har helt ret, du får en gratis gave fra os hvis du køber for mere end 275 kr. Normalt er gaven en der passer til de varer du har købt og vil få gavn af.

Men køb for 275 kr og du får en gratis gave, køb for mere end 300 kr og du får både en gratis gave plus gratis fragt!

Returret hos Solbrun.dk

Du kan returnere din købte vare op til 60 dage efter et køb, dog kun hvis produktet ikke er blevet åbnet eller brugt.

Hvis du sender produktet retur skal du udfylde den medfølgende returformular.

Får man orange streger af selvbruner?

Alle selvbrunere hos solbrun.dk er testet og er af meget høj kvalitet, dette gør at vores selvbrunere er nemme, at påføre og laver en naturlig flot kulør og ikke giver den orange farve eller streger, pletter m.m.

Når du køber en selvbruner hos solbrun.dk så får du en vejledning med i pakken, hvor vi guider dig igennem hele processen for, at få den flotteste solbrune farve.

Idag er selvbruner langt fremme i udviklingen og derfor vil man opleve, at de fleste selvbrunere ikke giver streger eller orange farve, men hos solbrun.dk er du sikret, at vi står inde for vores produkter og det er af højeste kvalitet.

Hvor lang er leveringstiden?

Hos solbrun.dk sender vi pakken samme dag, hvis den er bestilt inden kl. 16.00.

Der kan i enkelte tilfælde være sket en fejl hvor produktet er kommet i restordre, men så vil vi kontakte angående estimeret leveringstid eller med en anden mulig løsning.

Men i 98% af alle vores ordrer bliver de sendt samme dag.

Kontakt os for flere spørgsmål

Du kan sende en besked via vores kontakt side 🙂